Βόλεϊ

Για την πρόκριση με Τουρκία

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011, καλείται να κάνει σήμερα (15:00 ET-1) η Εθνική Ανδρών του βόλεϊ, η οποία αντιμετωπίζει στην Άγκυρα την Τουρκία, στο πρώτο ματς των μπαράζ. Η ομάδα του Γκόρντον Μέιφορθ, θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η Τουρκία δεν φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο. Είναι μια ομάδα που τώρα «χτίζεται» και έχει χτυπητές αδυναμίες- όπως η υποδοχή- που πρέπει να εκμεταλλευτεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011, καλείται να κάνει σήμερα (15:00 ET-1) η Εθνική Ανδρών του βόλεϊ, η οποία αντιμετωπίζει στην Άγκυρα την Τουρκία, στο πρώτο ματς των μπαράζ.

Η ομάδα του Γκόρντον Μέιφορθ, θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η Τουρκία δεν φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Είναι μια ομάδα που τώρα «χτίζεται» και έχει χτυπητές αδυναμίες- όπως η υποδοχή- που πρέπει να εκμεταλλευτεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για το παιχνίδι μίλησε ο Δημήτρης Τζούριτς. Ο 21χρονος κεντρικός της Εθνικής θα αγωνιστεί σήμερα ως διαγώνιος, κάτι όμως που δεν φαίνεται να τον απασχολεί: «Είναι το πιο σημαντικό ματς που παίζω σε αυτή την θέση μέχρι το επόμενο. Το θέμα όμως δεν είμαι εγώ, αλλά η ομάδα και στο μυαλό μου είναι μόνο το πώς θα τη βοηθήσω. Ξέρω ότι δεν έχω την εμπειρία, αλλά έχω τη θέληση και ελπίζω να μου βγει», τόνισε αρχικά ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει φόβος για το παιχνίδι, παρά μόνο άγχος: «Έχουμε πάθος για την πρόκριση. Δεν πρέπει να λείψει η Εθνική από το επόμενο Ευρωβόλεϊ. Πρέπει να αντέξουμε την πίεση της κερκίδας και να πάρουμε το καλύτερο σκορ. Αν μπορούμε να κερδίσουμε 3-0, πρέπει να το κάνουμε».

Στη συνέχεια ο Τζούριτς «σκιαγράφησε» και την εθνική ομάδα της Τουρκίας και αναφέρθηκε στο «κλειδί» της νίκης: «Είναι ομάδα ψυχολογίας, αλλά αν τους πιέσουμε θα τους… σβήσουμε και θα κάνουν λάθη. Θέλει πίεση στο σερβίς μας και να μπορέσουμε να κρατήσουμε εμείς την υποδοχή».

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x