Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή της ΕΑΠ «πέταξε» από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Κύπρο, όπου στις 20:00 της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά, στον επαναληπτικό της δεύτερης φάσης του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών. Οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει με 3-0 σετ στην πρώτη αναμέτρηση.
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός των Πατρινών, Γιώργος Χριστόπουλος, τόνισε πως: «Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι η ρεβάνς στην Κύπρο θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο στόχος της ΕΑΠ είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕ Καραβά θα παίζει εντός έδρας και θα έχει πλεονέκτημα, αλλά πιστεύω ότι, αν μπούμε δυνατά και δεν κάνουμε εύκολα λάθη, έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και μετά το τέλος της ο Ελληνας τεχνικός ανακοίνωσε την 12αδα της αποστολής για τη Μεγαλόνησο. Αυτή αποτελείται από τους: Φερέιρα Ντέιβινσον, Φρεντερίκο Σικέιρα, Πέδρο Ντορνέλας, Ροντρίγκο Μοράες, Βασίλη Κουρνέτα, Δημήτρη Σουλτανόπουλο, Γιώργο Στεφάνου, Άκη Ασπιώτη, Γιάννη Μαντέκα, Νίκο Μακρυγιάννη, Ηλία Πατρινό και Παναγιώτη Παπαδόπουλο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάκης Λαμπρόπουλος και Σπύρος Πετούσης, αλλά και ο τραυματίας Γιώργος Κιτσαντάς, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο μάνατζερ της ομάδας, Θέμης Πατρινός.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






