Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές και η Ομοσπονδία του βόλεϊ την Τρίτη το πρωί, ενόψει του φάιναλ 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών (16-19/3) που θα φιλοξενηθεί στο Μαρκόπουλο. Στο τουρνουά, θα συμμετάσχουν οι πρώτες οκτώ ομάδες της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1, δηλαδή οι Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο, Πανελλήνιος, Απολλώνιος. «Το αγωνιστικό επίπεδο να είναι αντάξιο του οργανωτικού. Όσο για την ομάδα μου, δεν είμαστε το φαβορί, γιατί αν ήμασταν τότε η διοργάνωση δεν θα λεγόταν Κύπελλο. Ελπίζω ότι θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια, άλλωστε αυτό είναι που περιμένει ο κόσμος», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού, Δημήτρης Μπαχράμης.
«Τώρα το Μαρκόπουλο διαθέτει ένα γήπεδο, πραγματικό στολίδι. Μικρό μεν αλλά στολίδι, όπου πάντα σε συνεργασία με τον δήμο Μαρκόπουλου θα γίνουν και άλλες διοργανώσεις. Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους του βόλεϊ να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Φώτης Μαγουλάς, σχολίασε: «Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση αφού μας δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε το γυναικείο βόλεϊ, το οποίο έχει μείνει λίγο πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Κάρολο Παπούλια ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα δώσει το παρών στον τελικό όπου θα κάνει και την απονομή στις νικήτριες».
«Για μας αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή η συμμετοχή στη συνδιοργάνωση και ακόμα μεγαλύτερη τιμή η παρουσία του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας. Το γήπεδο είναι εντελώς διαφορετικό και θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για όσους το ήξεραν από παλιά», δήλωσε η πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Μαρίκα Μαντάλα.
Ο προπονητής της διοργανώτριας ομάδας, Σούλης Τουρσούγκας, απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, λέγοντας: «Καλώ τους φιλάθλους μας καθώς και όλων των υπόλοιπων ομάδων. Εμείς τον τελευταίο καιρό δεν τα πάμε και τόσο καλά αυτό όμως οφείλεται στους πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να βάζεις γερές βάσεις κι εμείς δεν το κάναμε».
Ο τεχνικός του Απολλώνιου, Γιώργος Λυκούδης, υπογράμμισε ότι :«Εμείς ξεκινήσαμε με άλλα όνειρα αλλά τώρα καλώς ή κακώς η συμμετοχή ισούται με την κατάκτηση».
Εν συνεχεία, ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, Γιώργος Δερμάτης, συνεχάρη τους διοργανωτές. «Θεωρώ πολύ σημαντική την επιβράβευση των προσπαθειών τους να ανεβάσουν το επίπεδο. Εμείς συμμετέχουμε για πρώτη φορά κι ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό».
Ο Δημήτρης Γιαμαλής, του Πανελληνίου είπε: «Θέλω να συγχαρώ το Μαρκόπουλο για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει. Πήγαμε πρόσφατα στο γήπεδο για το πρωτάθλημα και αυτό που έχει γίνει είναι πραγματικά εκπληκτικό. Εύχομαι να γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια και να υπάρξουν εκπλήξεις».
Τέλος, ο τεχνικός του Κτησιφώντα Παιανίας, Παναγιώτης Σιδέρης, υπογράμμισε: «Ελπίζουμε να γίνουν εκπλήξεις καθώς σε αυτές στηριζόμαστε».
Οι προημητελικοί αγώνες;
Πέμπτη 16/03/2006
Πανελλήνιος-Κτησιφών (18:30)
Ηρακλής Κηφισιάς-Μαρκόπουλο (21:00)
Παρασκευή 17/03/2006
Απολλώνιος-Ηρακλής Θεσσαλονίκης (18:30)
Παναθηναϊκός-Φιλαθλητικός (21:00)
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






