Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Ηρακλή η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» ΤΑΠ, Θεόφιλος Κολύμπατζης, ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων», Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο βοηθός προπονητή, Σωκράτης Τζιουμάκας, όπως και οι Αντρέι Κράβαρικ, Κώστας Χριστοφιδέλης, Θόδωρος Μποζίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Μάκης Κολτσιάκης, Χρήστος Στεφανίδης, Νίκος Χριστόφας και Παναγιώτης Μπερμπέρογλου.
Απουσίαζαν, εξαιτίας υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, ο προπονητής Σωτήρης Δρίκος και οι Κώστας Προύσαλης, Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Στεφάνου και Παναγιώτης Πελεκούδας, όπως και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.
Οι διεθνείς αναμένεται να επιστρέψουν στις 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές εξετάσεις και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει κανονική προπόνηση.
«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε υγεία, υπομονή και να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Σωκράτης Τζιουμάκας, με τον Αντρέι Κράβαρικ να συμπληρώνει πως: «Υγεία σε όλους, να δουλέψουμε σκληρά για τους στόχους μας. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα από πέρυσι».
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε πως: «Χαίρομαι που είμαι εδώ. Ο Ηρακλής, ως σύλλογος, έχει "κορωνίδα" το βόλεϊ. Πολύ δουλειά από 'δω και πέρα και ξεκινάμε για τα καλύτερα. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά και το περυσινό πάθημα να γίνει μάθημα στην ομάδα».
Ο Θόδωρος Μποζίδης ανέφερε πως: «Είμαι διπλά χαρούμενος που επιστρέφω και θέλω να κλείσω την καριέρα μου ψηλά. Να κατεβάσουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Με δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα».
Αμέσως μετά τη συγκέντρωση, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Κολύμπατζη και του Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Ηρακλή έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας. Οι δύο πλευρές έδειξαν να συναινούν και αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία τους.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






