Την απόκτηση του πρώην λίμπερο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναγιώτη Καραγιάννη, ανακοίνωσε η ΕΑ Πατρών.
Όπως γνωστοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα του αχαϊκού συλλόγου, οι διοικούντες έχουν ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του 25χρονου παίκτη από την ΕΣΑΠ, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί με την νέα του ομάδα το συντομότερο δυνατόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΕΑΠ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον λίμπερο Παναγιώτη Καραγιάννη ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Μάιο.
Ο Παναγιώτης Καραγιάννης είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.85 και στην έναρξη της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της ΕΑΠ έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του από την ΕΣΑΠ».
«Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»
Στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στην πρεμιέρα της 12ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών, στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της ΕΑ Πατρών, Γιώργος Χριστόπουλος, δίνοντας σύνθημα νίκης.
«Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο φετινό πρωτάθλημα καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της. Παρά τα προβλήματα μας, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






