Βόλεϊ

Έβαλε τέλος... ο Φοίνικας Σύρου!

Και όμως, από τα λόγια πέρασε στην πράξη ο Φοίνικας Σύρου! Μετά την ανακοίνωση των Συριανών για ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν στον 5ο τελικό της Volleyleague, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νεόφυτος, ανακοίνωσε στους αθλητές του πως θα σταματήσουν οριστικά τις προπονήσεις μετά από την οριστική απόφαση της διοίκησης.

Και όμως, από τα λόγια πέρασε στην πράξη ο Φοίνικας Σύρου!

Οι Συριανοί πραγματοποίησαν επίσημα για τη φετινή σεζόν και την τελευταία τους προπόνηση χθες το μεσημέρι (2/5, 14.30) και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νεόφυτος, ανακοίνωσε στους αθλητές του πως θα σταματήσουν οριστικά τις προπονήσεις από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να μη κατεβάσει την ομάδα στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή.

Σχετικά με τους παίκτες, ο διαγώνιος Ντόκιτς γύρισε στη Σερβία, ο κεντρικός Ζένια Γκόρτσιανουκ βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο ακραίος Στέλιος Νικηφορίδης. Ο Σέρβος ακραίος Νταβόρ Μπρίτζιτς αναχωρεί αύριο για το Μαυροβούνιο για την προετοιμασία του εν όψει των αγώνων στο Μπιτς βόλεϊ.

Πρακτικά με την κίνηση αυτή, ο πέμπτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 Volleyleague δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε ανακοινωθεί για τις 14 Μαΐου και ο τίτλος κατοχυρώνεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Φυσικά μην ξεχνάμε πως αναμένεται και η αυριανή απόφαση του αθλητικού δικαστή για τις δυο ομάδες.

Επιμέλεια:Άρτεμις Σκορδίλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x