Την ήττα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Λουκέρνης γνώρισαν το Σάββατο τα δυο ελληνικά δίδυμα από την Τσεχία με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-1.
Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη / Βίκυ Αρβανίτη πέτυχαν δύο νίκες με 2-0, αλλά οι Χριστίνα Ρουμπάνη / Τζοάνα Παπαγεωργίου ηττήθηκαν ισάριθμες φορές (επίσης με 2-0). Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο «χρυσό» σετ, εκεί όπου οι πρώτες ηττήθηκαν με 15-8 από τις Σλούκοβα / Κλαπάλοβα.
Έτσι, οι Τσέχες προκρίθηκαν στα τελικά του Προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνουν στη Ρωσία (22-24 Ιουνίου). Εκεί θα βρεθούν, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, και οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στις 16 Ιουνίου, με την Ολυμπιακή κατάταξη.
Οι αναμετρήσεις με την Τσεχία:
Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη - Κλαπάλοβα / Χατζέκοβα 2-0 (21-13, 21-16)
Ρουμπάνη / Παπαγεωργίου - Κολότσοβα / Σλούκοβα 0-2 (13-21, 10-21)
Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη - Κολότσοβα / Σλούκοβα 2-0 (21-12, 21-17)
Ρουμπάνη / Παπαγεωργίου - Κλαπάλοβα / Χατζέκοβα 0-2 (14-21, 13-21)
Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη - Σλούκοβα / Κλαπάλοβα 0-1 (8-15)
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






