Σίγουρος πως οι παίκτριές του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό του Σούπερ Καπ βόλεϊ γυναικών απέναντι σε εκείνες της ΑΕΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τέλης Σωτήρχος.
Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα που θα πάρει την πρώτη «κούπα» της χρονιάς θα έχει και καλύτερη ψυχολογία στην συνέχεια της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις προσθήκες των «ερυθρολεύκων».
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:
Για το αν τον τελικό του Σούπερ Καπ το βλέπουν ως ένα δυνατό τεστ ή σαν την πρώτη “κούπα” της χρονιάς:
«Είναι ένα παιχνίδι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι ένας τίτλος που θέλουν όλοι να τον κατακτήσουν και είμαι σίγουρος πως τα κορίτσια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κατακτήσουν ».
Για το αν η ψυχολογία εκείνου που θα κατακτήσει το Σούπερ Καπ θα αλλάξει:
«Θα δώσει καλύτερη ψυχολογία σε όποιον το κατακτήσει ιδιαίτερα αν η ομάδα που πάρει την “κούπα” είναι ο Ολυμπιακός. Θεωρώ πως θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία, καθώς η ΑΕΚ είναι μία πιο έμπειρη ομάδα και έχει μάθει να χάνει δύσκολα».
Για τις διαφορές που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν:
«Η ομάδα μας είναι πιο ενισχυμένη με πέρυσι. Το καλοκαίρι κάναμε μερικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να βάλει τις βάσεις για το μέλλον. Βέβαια, και η ΑΕΚ είναι καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, η ψαλίδα έχει κλείσει και δεν είναι όπως την προηγουμένη σεζόν».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






