Βόλεϊ

Έβδομες και συνεχίζουν Βίκυ-Μαρία

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, μπορεί να γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Όπεν του Μπανγκσίν της Ταϊλάνδης, που αποτελεί τον τελευταίο «σταθμό» του Παγκοσμίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ για το 2012, εξασφάλισαν όμως από το ταμπλό των ηττημένων την έβδομη θέση και το Σάββατο θα παλέψουν για πιο… ψηλά. Αντίπαλες τους; Οι Αμερικανές, Κέσι / Ρός (Νο 2).

Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, μπορεί να γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Όπεν του Μπανγκσίν της Ταϊλάνδης, που αποτελεί τον τελευταίο «σταθμό» του Παγκοσμίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ για το 2012, εξασφάλισαν όμως από το ταμπλό των ηττημένων την έβδομη θέση και το Σάββατο θα παλέψουν για πιο… ψηλά.

Αντίπαλες τους; Οι Αμερικανές, Κέσι / Ρός (Νο 2).

Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης από τις Ρωσίδες, Ουκόλοβα / Κομιάκοβα (Νο 3) με 2-1 σετ (23-21, 13-21, 15-12) σε αγώνα που διήρκησε περίπου μία ώρα.

Βίκυ και Μαρία συνέχισαν στο ταμπλό των ηττημένων όπου και επικράτησαν των Γιαπωνέζων Κουζάνο / Οζάκι (Νο 31), νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x