Τόσο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όσο και η Λαμία θα παραταχτούν χωρίς απουσίες στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών.
Μάλιστα, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «σπάσει» το σερί των συνεχόμενων ηττών που έχει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ για το πρώτη της «διπλό» θα ψάξει και η Λαμία.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι την έχουμε αφήσει πίσω και συνεχίζουμε. Η Λαμία έχει δείξει και φέτος ότι είναι μια δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Φτάνουμε προς το τέλος του πρώτου γύρου, τώρα χρειάζεται να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία», δήλωσε ο αρχηγός του Εθνικού, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.
Από την πλευρά του ο κεντρικός της Λαμίας, Μιχάλης Χριστοφορίδης, υπογράμμισε :«Ο Εθνικός έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα εντός έδρας όπου παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση, θα πρέπει να κρατήσουμε την υποδοχή μας, να αντέξουμε στην πίεση από τον κόσμο κι εφόσον η άμυνα, που είναι το όπλο μας το Χαλκιοπούλειο, λειτουργήσει και εκτός έδρας, θα έχουμε την ευκαιρία μας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






