Βόλεϊ

Ζητά αναβολή της αγωνιστικής ο ΠΑΣΑΠ

Την αναβολή της σημερινής αγωνιστικής της Volleyleague και της Α1 βόλεϊ γυναικών ζητά ο ΠΑΣΑΠ λόγω του θανάτου του Νίκου Σαμαρά ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών ζήτησε από τις διοργανώτριες αρχές της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ να αναβάλλει την σημερινή αγωνιστική έτσι ώστε να τιμήσει τον μεγάλο άσο του ελληνικού βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

«Την ώρα που τα δάκρυα των φίλων, συμπαικτών και αντιπάλων αλλά και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού έχουν στερέψει για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου Σαμαρά, το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π ζητά από τις διοργανώτριες αρχές ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ, την αναβολή της σημερινής αγωνιστικής των πρωταθλημάτων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον "αετό" του ελληνικού βόλεϊ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x