Το μυαλό όλων στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αγωνιστική άνοδο και τους αγώνες που έρχονται στην πορεία και όχι σε μεταγραφικά ζητήματα, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για αλλαγές στο τρέχον ρόστερ της ομάδας.
Το Τ.Α.Α των «ερυθρολεύκων» διέψευσε κατηγορηματικά τα όποια σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν αντικαταστάσεις παικτών.
Η ανακοίνωση:
«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, το Τ.Α.Α. Ολυμπιακόςανακοινώνει ότι δεν έχει τεθεί θέμα αντικατάστασης παίκτη ή παικτών της ομάδας βόλεϊ ανδρών και ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα μεταγραφής ή συμφωνίας με άλλον βολεϊμπολίστα.
Εάν προκύψει κάτι σχετικό θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός.
Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον μας, αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα μας για τις εγχώριες και τις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχει.
Οτιδήποτε άλλο δημιουργεί προβλήματα στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της και στην εύρυθμη λειτουργία της».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






