Βόλεϊ

Δεν σταματούν πουθενά…

Ασταμάτητες δείχνουν οι δυο ελληνικές ομάδες γυναικών, στο 2ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στην περιοχή Λοντρίνα της Βραζιλίας. Μετά τις επιτυχίες τους, στα , οι Κουτρουμανίδου/Τσαρτσιάνη επικράτησαν με 2-1 σετ ενός εκ των κορυφαίων δίδυμων στον κόσμο, της Αντριάνα Μπέχαρ και της Σέλντα από την Βραζιλία. Μεγάλη νίκη και το έτερο δίδυμο, των Καραντάσιου/ Αρβανίτη που επιβλήθηκε με 2-1 σετ των βραζιλιάνων Σάντρα/Βίρνα.

Ασταμάτητες δείχνουν οι δυο ελληνικές ομάδες γυναικών, στο 2ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στην περιοχή Λοντρίνα της Βραζιλίας. Μετά τις επιτυχίες τους, στα προκριματικά, οι Κουτρουμανίδου/Τσαρτσιάνη επικράτησαν με 2-1 σετ ενός εκ των κορυφαίων δίδυμων στον κόσμο, της Αντριάνα Μπέχαρ και της Σέλντα από την Βραζιλία. Μεγάλη νίκη και το έτερο δίδυμο, των Καραντάσιου/ Αρβανίτη που επιβλήθηκε με 2-1 σετ των βραζιλιάνων Σάντρα/Βίρνα.

Επόμενοι αγώνες, είναι για τις Κουτρουμανίδου/Τσαρτσιάνη απέναντι στις αδελφές Σαλγκάδο, ενώ Καραντάσιου και Αρβανίτη θα αντιμετωπίσουν τις Άνα Πάουλα/Λέιλα. Μάλιστα το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι νίκες, φαίνεται και από το γεγονός ότι η επίσημη ιστοσελίδα της FIVB, έχει πρώτο θέμα τις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων

Καραντάσιου / Αρβανίτη (Νο27) - Μπρούνα / Λουάνα (Νο6) 2-0 (18-15, 18-13)
Καραντάσιου / Αρβανίτη (Νο27) - Κάρλα / Μάιο (Νο11) 2-0 (18-13, 18-11)

Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη (Νο25) - Μιρλένα / Καρόλ (Νο8) 2-0 (18-16, 18-15)
Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη (Νο25) - Καρβάλιο / Λίλι (Νο9) 2-1 (18-16, 14-18, 17-15)

Κυρίως ταμπλό

Καραντάσιου / Αρβανίτη (Νο27)-Σάντρά/Βίρνα 2-1 (15-18, 20-18, 15-11)
Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη (Νο25)-Μπέχαρ/Σέλντα 2-1 (18-14, 8-18, 15-13)


Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x