Βόλεϊ

Μπιτς Βόλεϊ: Διαπρέπει η Καραντάσιου

Νέο χρυσό μετάλλιο στην Αυστραλία κατέκτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με «παρτενέρ» τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Κέρι Πότθαρστ. Οι δύο αθλήτριες πρώτευσαν στον τελικό του αυστραλιανού όπεν, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα.

Νέο χρυσό μετάλλιο στην Αυστραλία κατέκτησε η ελληνίδα πρωταθλήτρια, με «παρτενέρ» τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη Κέρι Πότθαρστ. Οι δύο αθλήτριες πρώτευσαν στον τελικό του αυστραλιανού όπεν, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα.


Η Καραντάσιου και Πότθαρστ κατέκτησαν την πρώτη θέση στον τελικό του αυστραλιανού σιρκουί, που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Σέρφερς Παραντάιζ. Με μόλισ μία ήττα σε εννέα παιχνίδια, έφτασαν στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους, σε τουρνουά του αυστραλιανού όπεν. Είχε προηγηθεί εκείνος στο προτελευταίο τουρνουά, που είχε φιλοξενηθεί στο Νιούκαστλ, στις 15 και 16 Ιανουαρίου. Στον τελικό του τουρνουά επιβλήθηκαν με 2-0 σετ (21-18, 21-16) των Ολλανδέζων Μούραν και Κάντικ.

Η Βάσω Καραντάσιου, μετά την νέα της επιτυχία, τόνισε χαρακτηριστικά : «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τα δύο χρυσά μετάλλια και τον τίτλο στο όπεν του πρωταθλήματος Αυστραλίας. Πήρα σπουδαίες εμπειρίες από τη συμμετοχή μου στα δύο τουρνουά».

Επιμέλεια: Τρύφωνας Μαντάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x