Βόλεϊ

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή στο κλειστό του Ρέντη ανοίγει την Τρίτη 17 Απριλίου η αυλαία των ημιτελικών στα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι δυο ομάδες ρίχνονται στη "μάχη" με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Προκρίνεται αυτός που θα φτάσει πρώτος τις δυο νίκες. Ο www.sport-fm.gr μίλησε με τον Αντρέι Κράβαρικ από τον Ηρακλή και με τους Βασίλη Κουρνέτα, Αντώνη Τσακιρόπουλο από πλευράς Ολυμπιακού, θέλοντας να σας μεταφέρει στο κλίμα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή στο κλειστό του Ρέντη ανοίγει την Τρίτη 17 Απριλίου η αυλαία των ημιτελικών στα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι δυο ομάδες ρίχνονται στη "μάχη" με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Προκρίνεται αυτός που θα φτάσει πρώτος τις δυο νίκες. Ο www.sport-fm.gr μίλησε με τον Αντρέι Κράβαρικ από τον Ηρακλή και με τους Βασίλη Κουρνέτα, Αντώνη Τσακιρόπουλο από πλευράς Ολυμπιακού, θέλοντας να σας μεταφέρει στο κλίμα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Αναλυτικά

Αντρέι Κράβαρικ: «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος και φυσικά το φαβορί. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλός αντίπαλος. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και δυνατά για να αποδείξουμε ότι το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι».

Ο κεντρικός του Ηρακλή τοποθετήθηκε και σχετικά με την σαββατιάτικη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και το αν θα επηρεάσει τους "ερυθρολεύκους" η ήττα... «Κάθε ματς είναι διαφορετικό αλλά μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει Ηρακλής και Ολυμπιακός την φετινή περίοδο, δήλωσε ότι: «Ο Ολυμπιακός μας νίκησε με 3-1 στην έδρα μας. Όλα τα χαρτιά είναι ανοικτά. Εξάλλου εμείς τελευταία παίζουμε καλά και ελεύθερα και δείχνουμε ότι έχουμε δύναμεις και αντοχές».

Αντώνης Τσακιρόπουλος: «Το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι καθοριστικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η έδρα παίζει ρόλο στη σειρά αλλά δεν θα μας δώσει από μόνη της τη νίκη. Θα παίζουμε σε οικείο περιβάλλον και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης».

Βασίλης Κουρνέτας: «Αύριο (σ.σ. Τρίτη) ξεκινάει η πιο κρίσιμη περίοδος του πρωταθλήματος δηλαδή τα πλέι οφ. Ο Ηρακλής δεν χρειάζεται συστάσεις και τον ξέρουμε καλά. Ξεκινάει μια σειρά σκληρών ημιτελικών που χρειάζεται τις τρείς νίκες. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ανεξάρτητα με τη δυσκολία του αγώνα, μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού μίλησε και για το αν θα παίξει σημαντικό ρόλο η έδρα στα παιχνίδια με τον Ηρακλή... «Δεν παίζει μεγάλο ρόλο η έδρα. Το μόνο θετικό είναι ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο Ηρακλής είναι ανεβασμένος, ξέρουμε τα δυνατά του σημεία και θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε».

"Να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας"

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο τεχνικός των Πειραιωτών, Σωτήρης Δρίκος... «Kάθε άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό θεωρεί τους αγώνες των πλέι οφ εκείνους που έχουν πραγματική αξία, γιατί μένουν περισσότερο στη μνήμη του. O Ηρακλής είναι μία ομάδα με συνεχή παρουσία στον τελικό του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, ήταν περυσινός φιναλίστ και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε, προκειμένου να περάσουμε στον τελικό».

"Ελπίζουμε στην πρόκριση"

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έδωσε ο τεχνικός του "Γηραιού", Αλέκος Λεώνης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε μία πολύ σημαντική σειρά αγώνων. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζουμε στην πρόκριση. Αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμόσουμε τα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό».


Νατάσα Μπουτσικάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x