Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου που θεωρείτο κλεισμένος, οδεύει προς τον Ηρακλή, ο Απόστολος Αρμενάκης απάντησε αρνητικά στην προοπτική να αγωνιστεί ως κεντρικός στους «ερυθρόλευκους» και προς αποχώρηση βρίσκονται ο Μάριος Γκιούρδας και ο Αντώνης Τσακιρόπουλος.
Χάνει τον Παπαδημητρίου
Όσοι θεωρούσαν την μεταγραφή του Αχιλλέα Παπαδημητρίου από τον Πανελλήνιο, κλεισμένη για τον Ολυμπιακό, βιάστηκαν. Ο Έλληνας λίμπερο που έκανε αρκετά καλή σεζόν πέρσι στην Κυψέλη, δέχτηκε ελάχιστα πιο βελτιωμένη πρόταση από τον Ηρακλή με αποτέλεσμα να προτιμά τον «Γηραιό» ως την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Μετά από αυτη την εξέλιξη η ομάδα του Πειραιά θα στραφεί στην περίπτωση του Χρήστου Δημητρακόπουλου που βρίσκεται κοντά στην ΕΑΠ.
«Όχι» από Αρμενάκη
Ένα από τα ονόματα που βρισκόταν αρκετά ψηλά στην λίστα του Σωτήρη Δρίκου, από την ελληνική αγορά, ήταν αυτό του Αποστόλη Αρμενάκη. Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, που αυτές τις μέρες έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στον Πειραιά ως κεντρικός. Ο διεθνής άσσος που στο παρελθόν έχει φορέσει την «ερυθρόλευκη φανέλα» (ήταν αναπληρωματικός διαγώνιος του Μάρκος Μιλίνκοβιτς), απάντησε αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο αφού ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται ως διαγώνιος.
Τέλος οι Γκιουρδας, Τσακιρόπουλος
Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική του αναζήτηση, έρχονται και οι αποχωρήσεις από το Λιμάνι. Ο Μάριος Γκιούρδας και ο Αντώνης Τσακιρόπουλος βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και ήδη σκέφτονται το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Τέλος, ο Ριντ Πριντι ζητά μεγάλη αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, κάτι που καθιστά δύσκολη την παραμονή του στον Ολυμπιακό.
Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






