Βόλεϊ

«Βόμβα» από τον Ηρακλή!

Σε μια μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το ΤΑΠ του «Γηραιού» ανακοίνωσε την απόκτηση του πασαδόρου Σίμον Τίσερ για συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν για άλλον ένα. Ο Γερμανός άσος, αγωνιζόταν στην Φριντρισχάφεν την περασμένη σεζόν, κατακτώντας μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ο ίδιος ήταν από τους παίκτες «κλειδιά» της γερμανικής ομάδας στο δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης.

Σε μια μεγάλη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το ΤΑΠ του «Γηραιού» ανακοίνωσε την απόκτηση του πασαδόρου Σίμον Τίσερ για συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν για άλλον ένα.

Ο Γερμανός άσος, αγωνιζόταν στην Φριντρισχάφεν την περασμένη σεζόν, κατακτώντας μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ο ίδιος ήταν από τους παίκτες «κλειδιά» της γερμανικής ομάδας στο δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά: "Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού πασαδόρου Σιμόν Τίσερ για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Ο Σιμόν Τίσερ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα συν ένα χρόνο με την ομάδα του Ηρακλή. Ο Γερμανός αθλητής είναι 25 ετών και έχει ύψος 1.94".

Με την απόκτηση του 25χρονου πασαδόρου, ο Ηρακλής αναπληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση του Φρανκ Ντεπέστελε, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία.


Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x