Βόλεϊ

Για το πρώτο βήμα πριν τον «εμφύλιο» του CEV Cup, Oλυμπιακός και Μίλωνας

Ολυμπιακός και Μίλωνας αντιμετωπίζουν απόψε την Αρκάς και τη Λούνενμπεργκ αντίστοιχα στις πρώτες μεταξύ τους αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του CEV Cup.

Έτοιμοι για το πρώτο βήμα και τον διαφαινόμενο «εμφύλιο» στα ημιτελικά Ολυμπιακός και Μίλωνας!

Οι δυο εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ στα ευρωπαϊκά σαλόνια, δίνουν απόψε στις 20:00 και τις 20:30, τις πρώτες τους αναμετρήσεις στο πλαίσιο των προημιτελικών του CEV Cup αναζητώντας το αποφασιστικό βήμα για τους «4»!

Πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο εκπληκτικός και τη φετινή σεζόν Μίλωνας, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Λούνεμπεργκ, στο πιο δύσκολο του έργο μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έφτασε ως τα προημιτελικά αποκλείοντας κατά σειρά τις Σένεβερντ, Ντομπ, Ντάρεν και Ναντ. Την αποστολή του Μίλωνα θα ακολουθήσει και ο Τόμοφι Πολουγιάν παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αγκώνα κάνοντας προσπάθεια να είναι έτοιμος στην κρίσιμη ρεβάνς.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, δήλωσε αναφορικά με το ματς: «Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την πιο δύσκολη αποστολή στη διοργάνωση. Η Λούνεμπουργκ είναι κλασσική γερμανική ομάδα με δύναμη και ψηλά κορμιά. Επίσης έχει παραστάσεις από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με δύσκολους αγώνες και αυτό παίζει το ρόλο του. Όλα είναι ανοικτά. Πάμε όπως όλες τις φορές να κάμουμε το παιχνίδι μας με την τακτική μας και την προετοιμασία μας».

Tη σκυτάλη παίρνει μισή ώρα αργότερα, ο Κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός που υποδέχεται την κραταιά Αρκάς στου Ρέντη! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος και έχουν διαγράψει μια φανταστική πορεία στην Ευρώπη, χάνοντας στο νήμα την πρόκριση στα νοκ άουτ του CEV Champions League! Από εκεί μεγάλο «παράσημο» για τους Πειραιώτες ήταν οι δυο μεγάλες νίκες απέναντι στη Ροζελάρε και τη ΖΑΚΣΑ, που ουσιαστικά τους έδωσαν το δικαίωμα να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θεωρείται ως μία από τις μεγάλες δυνάμεις του τουρκικού βόλεϊ, με τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Challenge Cup (2008-09), καθώς και μία παρουσία σε Final-4 Champions League (2011-12).

Για το ματς μίλησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι και ο κεντρικό, Μίταρ Τζούριτς:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε, ότι η Αρκάς είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή επίθεση. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πιέσουμε την Αρκάς, θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Μίταρ Τζούριτς: «Αύριο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Αρκάς, μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x