Βόλεϊ

Χωρίς οργανωμένους το Final-4 στο βόλεϊ με απόφαση του Βρούτση

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Μία ημέρα πριν την έναρξη του, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού αποφάσισε ότι το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ θα διεξαχθεί χωρίς οργανωμένους. Την ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή την έκανε η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας η οποία διευκρίνισε ότι πρόκειται για απόφαση του Γιάννη Βρούτση.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση…

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x