Βόλεϊ

Kαλμαζίδης: «Διαφορετική η ρεβάνς για Παναθηναϊκό»

Τι δήλωσαν Καλμαζίδης και Παπαφωτίου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ναντ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Ναντ και την ερχόμενη Τρίτη θα χρειαστεί μια υπέρβαση στη ρεβάνς που θα γίνει την Τρίτη (16/1) για να προκριθεί.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: «Σήμερα η Ναντ έδειξε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε. Η ρεβάνς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, αντιθέτως εμείς όχι. Αυτό φάνηκε και στις επιθέσεις των δύο ομάδων».

Η Αθηνά Παπαφωτίου είπε από την πλευρά της: «Σήμερα δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Η Ναντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο κι εμείς δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η ρεβάνς θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Θα προετοιμαστούμε και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο».

Ο προπονητής της Ναντ, Όσκαρ Ερνάντεζ, ανέφερε: «Σήμερα ήταν ένα πολύ δυνατό ματς και το ξέραμε από την αρχή. Καταφέραμε σε μεγάλο μέρος του ματς και πηγαίναμε με βάση το πλάνο μας. Ωστόσο σε κάποιο σημείο χάσαμε την συγκέντρωση μας και αποσυντονιστήκαμε. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει να πιέσει από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x