Βόλεϊ

Λαμπρούση: «Τελικοί ανάμεσα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν - Εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Διαβάστε όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Oλυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει των τελικών της Volley League.

Συσπειρωμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη για τον τίτλο είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει των μεγάλων τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Τζίνα Λαμπρούση, τόνισε ότι η ομάδα της θα παλέψει για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ενώ με τη σειρά της ευχήθηκε περαστικά στη λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τζίνας Λαμπρούση:

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα γίνει μια ανταγωνιστική σειρά αγώνων ανάμεσα σε δύο ομάδες, που τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστούν. Είναι ο δεύτερος χρονικά στόχος της σεζόν και ελπίζουμε, να τον κατακτήσουμε. Εύχομαι, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Eυχόμαστε περαστικά στην Πένυ Ρόγκα και να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x