Βόλεϊ

Sold out ο τρίτος τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Τέλος τα εισιτήρια του τρίτου τελικού της Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στον τρίτο τελικό της φετινής Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τη σειρά να είναι στο 2-0 υπέρ των Πειραιωτών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague (09/05, 19:00) με αντίπαλο τoν ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη “Μ. Μερκούρη”, εξαντλήθηκαν.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω ίντερνετ, παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους αφού κατά την είσοδό θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας
».

Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague (09/05, 19:00) με αντίπαλο τoν ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω ίντερνετ, παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους αφού κατά την είσοδό θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior. #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #volley #volleyball #volleyleague

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x