Βόλεϊ

Tσέχος διαγώνιος για τον Ολυμπιακό

Τον 26χρονο Τσέχο διεθνή διαγώνιο Μίχαλ Φίνγκερ απέκτησε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκάβιν Σμιτ.

Μια σπουδαία προσθήκη για τους «ερυθρόλευκους» στη θέση του διαγώνιου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τον Ολυμπιακό ν’ ανακοινώσει τον Τσέχο διεθνή διαγώνιο Μίχαλ Φίνγκερ. Ο παίκτης που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην τουρκική Ζίρατ, θα ενισχύσει την προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδος στο βόλεϊ. Ο Φίνγκερ έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φρίντριχάφεν, ενώ πέρασε και από το ιταλικό πρωτάθλημα, πρόπερσι, με τη φανέλα της Μόντζα.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, προχώρησε σε δηλώσεις, στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Για μένα ο Ολυμπιακός είναι συνώνυμο της δύναμης, οι φίλαθλοι του είναι απλά υπέροχοι. Λατρεύω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους αγώνες και ανυπομονώ να το ζήσω από κοντά. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να κατακτήσει όλους τους στόχους της!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x