Βόλεϊ

Πήρε και την Αναγνώστου η ΑΕΚ

Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (02.06) την μεταγραφή της Ειρήνης Αναγνώστου.

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ, που ενέταξε στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών την 27χρονη πασαδόρο Ειρήνη Αναγνώστου, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ειρήνη Αναγνώστου. Η 27χρονη (20/09/1994) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ειρήνη Αναγνώστου ξεκίνησε το βόλεϊ από την ομάδα της Ένωσης Βύρωνα το 2003, μένοντας εκεί για 11 ολόκληρα χρόνια. Το 2014 πήρε μεταγραφή στην Θέτιδα Βούλας και δύο χρόνια μετά στον Ηλυσιακό. Από το 2018 μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε στον ΖΑΟΝ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Ειρήνη Αναγνώστου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι τιμή μου που με πήρε τηλέφωνο η ΑΕΚ, για να έρθω στην ομάδα, καθώς έχει πολύ υψηλούς στόχους, που θέλουμε να τους πετύχουμε. Η ΑΕΚ έχει μια πορεία και εξέλιξη και της αξίζει να είναι ψηλά. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενη για το προπονητικό τιμ, το οποίο απαρτίζεται από υπέροχους ανθρώπους. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Ειρήνη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x