Βόλεϊ

Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Σίλβα η ΑΕΚ!

Την έναρξη της συνεργασίας με την Ζιζέλ Σίλβα, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μέσα από την σελίδα της ομάδας, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή Κουβανή, Ζιζέλ Σίλβα.

Η 30χρονη διαγώνιος ξεκίνησε της καριέρα από τη Σαντιάγκο Ντε Κούμπα, στην οποία έμεινε μέχρι το 2012. Από εκεί πήγε στην Ρομπίτα Μπακού και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για στην τουρκική Χάλκμπανκ.

Το καλοκαίρι του 2018, αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα με την φανέλα της Ρεάλε Μούτουα Φενέρα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τις φανέλες των Γκρούπα Αζότι και Ιλ Κάπιταλ, στην Πολωνία, όπου αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ (2019).

Την Κουβανή αθλήτρια θα υποδεχτούν το βράδυ της Παρασκευή (20/5) οι άνθρωποι της ομάδας στο αεροδρόμιο, για να την μεταφέρουν στο ξενοδοχείο.

Το Σάββατο ο κύριος Αρχόντης θα παραλάβει την αθλήτρια από το ξενοδοχείο στις 11:00 ώστε να την πάει στην Ευρωκλινικη να κάνει τις εξετάσεις της. Έπειτα, κατά τις 12:30, θα έρθουνε στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για δηλώσεις, φωτογράφιση και ξενάγηση στο γήπεδο της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ».

Αργότερα θα γευματίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα μέλη του ΔΣ. Μετα, θα γίνει μια συνάντηση με τον προπονητή κ. Αρσενίδη. Τέλος, το βραδύ θα υπάρχει έξοδος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Κυριακή θα γευματίσει με τα μέλη του ΔΣ παραλιακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ζιζέλ Σίλβα. Η 30χρονη (29/10/1991) διεθνής Κουβανή διαγώνιος, ύψους 1,92 μ. υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ζιζέλ Σίλβα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από την Σαντιάγκο Ντε Κούμπα, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2009-12, προσθέτοντας στο παλμαρέ της τους τίτλους της κορυφαίας διαγωνίου (2010-11) και MVP του Πρωταθλήματος (2010-11). Ακολούθησε η Ραμπίτα Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η μεταγραφή της στην τουρκική Χάλκμπανκ.

Το 2016 πήρε μεταγραφή για την Κίνα και την Γιουνάνε, ενώ το 2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Φιλιππίνων με την ομάδα των Γκίγκα Χίτερς. Με τη φανέλα των Γκίγκα Χίτερς σημείωσε 56 πόντους σε ένα παιχνίδι, αποτελώντας μέχρι σήμερα την 5η παγκόσμια ρέκορντμαν της λίστας με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ζιζέλ Σίλβα έκανε το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την Ρεάλε Μούτουα Φενέρα και το ιταλικό πρωτάθλημα. Τις τελευταίες 2 αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τις φανέλες των Γκρούπα Αζότι και Ιλ Κάπιταλ, στην Πολωνία, όπου αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ (2019).

Η Ζιζέλ Σίλβα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Κούβας, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 και στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011.

Ζιζέλ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x