Βόλεϊ

Επίσημα στην ΑΕΚ η Κατερίνα Γιώτα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Γιώτα, η οποία αγωνίζεται ως κεντρικός.

Σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κατερίνας Γιώτα, η οποία αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει πλούσια εμπειρία έχοντας παίξει για μια δεκαετία στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας προσφάτως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κατερίνα Γιώτα. Η 32χρονη (07/06/1990)διεθνής κεντρικός, ύψους 1,84 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Κατερίνα Γιώτα αποτελεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες βόλεϊ που έχει αναδείξει η χώρα μας. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2006, αγωνιζόμενη έως το 2008, ενώ νωρίτερα φόρεσε τη φανέλα του ΓΣ Γρεβενών. Ακολούθησε μία πενταετία (2008-2013) στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο ξεχώρισε στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Επόμενο βήμα στην καριέρα της ήταν ο Ολυμπιακός, στον οποίο αγωνιζόταν από το 2013 έως το 2023, με μοναδική διακοπή τη μεταγραφή της στην ουγγρική Βάσας (2021-2022).

Στο παλμαρέ της έχει Πρωταθλήματα Ελλάδας, Κύπελλα Ελλάδας και ένα Challenge Cup. Σε ατομικό επίπεδο, έχει αναδειχτεί MVP της Volley League Γυναικών, μέλος της καλύτερης επτάδας της Volley League, καθώς και κορυφαία μπλοκέρ του Challenge Cup 2017-18.

Αποτέλεσε επί χρόνια βασικό μέλος της Εθνικής μας Ομάδας. Μεταξύ άλλων, το 2018 ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

Κατερίνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x