Βόλεϊ

Καθάρισε τον Άρη και πέτυχε την 20ή συνεχόμενη νίκη της στη Volley League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Άρη και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Άρη η ΑΕΚ (3-0 σετ) και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ είχε εύκολο έργο απέναντι στις «κίτρινες» και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League γυναικών, στο -3 από τις «ασπρόμαυρες» που είναι στην κορυφή.

Πλέον, με καθαρή νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι, η «Ένωση» θα ανέβει στην πρώτη θέση και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι «κιτρινόμαυρες» ξεκίνησαν δυναμικά και παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του πρώτου σετ, εν τέλει ξέφυγαν με 17-12 και 21-16 και εν τέλει έκαναν το 1-0 με 25-18.

Στο δεύτερο σετ, ο Άρης προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση και προηγήθηκε με 6-5, ωστόσο οι παίκτριες του Οτσάλ με ένα σερί, ανέβασαν τη διαφορά στο 12-5. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενες μείωσαν τη διαφορά, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της και έφτασε στο 2-0 με 25-22.

Στο τρίτο σετ, η «Ένωση» έφτασε ξανά στο 12-5 και στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα την υπεροχή της, φτάνοντας στο 25-21 και στο 3-0.

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-21

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x