Βόλεϊ

Πέταξε εκτός Κυπέλλου την ΑΕΚ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά ο Άθλος Ορεστιάδας!

Ο Άθλος Ορεστιάδας πέρασε άνετα από τη Νέα Φιλαδέλφεια (0-3 σετ), «πέταξε» εκτός Κυπέλλου την ΑΕΚ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά.

Πέρασε άνετα από τη Νέα Φιλαδέλφεια (0-3 σετ), πετώντας εκτός Κυπέλλου την ΑΕΚ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προημιτελικά ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ομάδα του Έβρου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, καθώς η «Ένωση» βρίσκεται μία κατηγορία παρακάτω, παίρνοντας τη νίκη στη νοκ-άουτ αναμέτρησης για την πρώτη αγωνιστική της Γ' φάσης του Κυπέλλου και εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο «κυνήγι» μιας θέσης για την άνοδο στη Volley League, ήταν μαχητική στο πρώτο σετ και έφτασε να προηγείται με 15-13. Ωστόσο, ο Άθλος με ένα σερί έφτασε στην κατάκτησή του με 25-19.

Στα δύο τελευταία σετ, η ομάδα του Θοδωρή Χουσίδη πήρε από την αρχή το προβάδισμα, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 25-14 και το τρίτο με 25-18.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 14-25, 18-25)

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καβαρινός.

Άθλος Ορεστιάδας (Θοδωρής Χουσίδης): Ριζόπουλος, Αλγκούλ, Ντε Πρα, Γκένοφ, Μαγκαλάες, Κασαμπαλής / Βελούδης (λ), Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x