Βόλεϊ

Νίκησε στο Φάληρο και επέστρεψε στην Volleyleague η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Volleyleague μετά τη νίκη με 3-1 που πέτυχε στο «Σοφία Μπεφόν» απέναντι στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου.

Στα μεγάλα σαλόνια ανδρικού βόλεϊ επιστρέφει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε 3-1 του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στο «Σοφία Μπεφόν» για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Pre League.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου χρειαζόταν καθαρή νίκη, με 3-0 ή 3-1, για να κατακτήσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 27-25, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το τρίτο με 25-21 και έκαναν το παιχνίδι... θρίλερ.

Η ΑΕΚ, πάντως, κατάφερε να πάρει το τέταρτο σετ με 25-22 και έτσι εξασφάλισε την επιστροφή της στην Volleyleague μετά από τέσσερα χρόνια. Iσοβάθμησε με την Καλαμάτα 80 στους 43 βαθμούς αλλά υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

ΑΟ Φλοίσβος–ΑΕΚ 1-3
Διαιτητές: Ονόπας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.
Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-27, 25-22, 22-25)
Α.Ο. Φλοίσβος (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζιουμάκας, Μαδούρας, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μαρσέλλος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος.
ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελλές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Καβαρινός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x