Βόλεϊ

Αγγελίδης: «Να μας γίνει μάθημα αυτή η απίθανη επιτυχία»

Αποθέωση για την επιτυχημένη πορεία του τμήματος βόλεϊ και από τον Ιάκωβο Αγγελίδη που βρέθηκε σήμερα στην Πυλαία και παρακολούθησε τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ στους τελικούς σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Διδακτική και για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει η πρωτόγνωρη επιτυχία του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου όπως τόνισε ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Μιλώντας μετά την ιστορική πρώτη πρόκριση του «Δικεφάλου» στους τελικούς της Α1, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μοίρασε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια του Γιώργου Ανδρέου.

«Είναι εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει το τμήμα του βόλεϊ, είναι απίθανο. Ήταν και μοναδική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι και πρέπει να μας γίνει μάθημα, πως αυτός ο άνθρωπος μετά από επιμονή επτά χρόνων κατάφερε να δημιουργήσει όλο αυτό το σύνολο και να φτάσει στο σημερινό βράδυ. Μόνο συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα και σε αυτό τον κόσμο», συμπλήρωσε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο.

«Θέλω να πω από την πλευρά μου, ότι τον ευχαριστώ πολύ για σήμερα. Έχουμε έναν εκπληκτικό άνθρωπο στον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ξέρει πόσο με βοήθησε σήμερα», είπε από την μεριά του, εμφανώς συγκινημένος, ο Γιώργος Ανδρέου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x