Βόλεϊ

Αναβάλλεται η κλήρωση της Volley League ανδρών

H ΕΣΑΠ αποφάσισε να αναβάλει την κλήρωση της Volley League ανδρών, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τις wild cards.

Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ την Τετάρτη, η Λίγκα αποφάσισε να αναβάλει την κλήρωση της Volley League ανδρών, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11/9, ώστε να βρεθεί η δέκατη ομάδα που θα συμπληρώσει τις ήδη εννιά της μεγάλης κατηγορίας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/8) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε:

1. Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία μιας wild card σε ομάδα που θα καλύψει τη δέκατη θέση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Εντός των ημερών θα συμφωνηθούν οι όροι της διακήρυξης (wild card) με την ΕΟΠΕ και, στη συνέχεια, θα κοινοποιηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο.

2. Αναβάλλεται η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα, ώστε να δοθεί χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την wild card. Η κλήρωση θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x