Βόλεϊ

Αναβλήθηκε το ματς ΠΑΟΚ - Θέτιδα Βούλας

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους πρόληψης και αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στην απόφαση να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Θέτιδα Βούλας για την Α1 βόλεϊ γυναικών έλαβε η ομοσπονδία. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς μετά από τεστ που έγιναν στην ομάδα του Πορφύρα, βρέθηκαν τρία κρούσματα θετικά, και ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν αντίπαλος του το προηγούμενο Σάββατο.

Έτσι οι υπεύθυνοι θεώρησαν προτιμότερο να μην γίνει το ματς για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του ιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ομοσπονδία:

O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β' ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις - Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x