Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Ακτάς η Θέτις

Στη Θέτιδα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Τζέιντα Ακτάς, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αθλήτρια της Θέτιδας Βούλας έγινε τη Δευτέρα η Τζέιντα Ακτάς. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς Τουρκάλας ακραίας για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης.

Η 27χρονη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην PTT Spor της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΠ Θέτις Βούλας καλωσορίζει στην οικογένειά του με ιδιαίτερη χαρά τη διεθνή Τουρκάλα ακραία Τζέιντα Ακτάς (1.91, 18/08/1994), η οποία θα αποτελέσει τη φετινή σεζόν ένα από τα ισχυρά "όπλα" της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τη σεζόν 2020-2021, αγωνίστηκε με την ομάδα της PTT Spor στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αυτή η σεζόν θα είναι η πρώτη της εκτός Τουρκίας.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Kuzeyboru, Besiktas, Beylikduzu, VakifBank Turk Telekom, Nilufer Belediyespor, Halkbank Ankara, Canakkale Belediyespor.

H Τζέϊντα πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις στη σελίδα του συλλόγου μας, αναφέροντας πως: «Ξεκινώ ένα νέο ταξίδι στην καριέρα μου με τη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα συνεργαστώ με τη Θέτιδα Βούλας στην Ελλάδα.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος αυτής της ομάδας και της οικογένειας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω, ώστε να επιτύχω νέους στόχους και να ζήσω σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ελλάδας με τη Θέτιδα!

Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα σεζόν ... Σας ευχαριστώ πολύ!»

Καλωσορίζουμε την Τζέιντα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη Θέτιδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x