Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Διώτη το Αιγάλεω

Συνέχισε τις καλές μεταγραφικές του κινήσεις το Αιγάλεω, αφού την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόκτηση της Παναγιώτας Διώτη.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αιγάλεω. Η νεοφώτιστη στη Volley League γυναικών ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Παναγιώτας Διώτη για τον επόμενο χρόνο.

Η 29χρονη διεθνής ακραία έχει φορέσει στο παρελθόν σε δύο διαφορετικές περιόδους τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Ουγγαρία, Ελβετία και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Παναγιώτα Διώτη. Η Παναγιώτα την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό, Tfoc (Γαλλία), Vasas (Ουγγαρία), Volley Lugano (Ελβετία), ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκό.

Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα γυναικών. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η δήλωση της Διώτη για τη συνεργασία με το Αιγάλεω: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που η νέα σεζόν θα με βρει στο Αιγάλεω, μια νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία που θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της και να "χτίσει" μια ομάδα για να υπάρξει συνέχεια και στο μέλλον.

Εγώ, από την πλευρά μου, θα κάνω ότι μπορώ για να βάλω το "λιθαράκι" μου σε αυτή την προσπάθεια και να καταφέρουμε μαζί να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, γιατί με την πρότασή τους μου έδειξαν πόσο ήθελαν να με εντάξουν στο σύνολο της ομάδας και πόσο πιστεύουν σ’ εμένα. Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x