Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Μουρίγιο ο ΑΟ Θήρας

Η Μοντόγια Μουρίγιο θα είναι η ξένη ακραία του ΑΟ Θήρας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Μοντόγια Μουρίγιο θα αποτελέσει την ξένη ακραία του ΑΟ Θήρας τη φετινή σεζόν. Οι Σαντορινιές ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κολομβιανής άσου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσης σε Volley League γυναικών και Κύπελλο.

Η 22χρονη αγωνιζόταν στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την νεαρή Κολομβιανή αθλήτρια Yeny Liseth Montoya Murillο.

Γεννημένη στην Ανδαλουσία της Κολομβίας στις 6/07/1999 η διεθνής ταλαντούχα ακραία, ύψους 1,83 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Murillo ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ ι σε ηλικία 14 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας της και, στη συνέχεια, μετέβη το 2017 στην Αμερική για σπουδές. Εκεί, αγωνίστηκε στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με τις ομάδες των Πανεπιστημίων Arizona Western College και Grand Canyon Univ. Είναι απόφοιτος της Τέχνης της Επικοινωνίας.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα, η Murillo την τελευταία σεζόν αναδείχθηκε για δύο εβδομάδες καλύτερη επιθετικός στην περιφέρεια WAC, ενώ στο φινάλε της σεζόν συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Θήρας καλωσορίζει την Yeny Murillo στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών της στόχων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x