Βόλεϊ

Γαλλική ενίσχυση για ΖΑΟΝ

Με τη Λουλού Λε Τουκ ενισχύθηκε την Τετάρτη ο νεοφώτιστος στη Volley League γυναικών ΖΑΟΝ.

Βολεϊμπολίστρια του ΖΑΟΝ είναι από την Τετάρτη η Λουλού Λε Τουκ. Οι Θεσσαλονικιές ανακοίνωσαν την απόκτηση της 29χρονης διεθνούς Γαλλίδας πασαδόρου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στην πιο νευραλγική θέση της επτάδας και να διακριθούν στην επιστροφή τους στα μεγάλα «σαλόνια», ύστερα από αρκετά χρόνια.

Η Λε Τουκ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στις Κάννες της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την απόκτηση της 29χρονης (1μ78) Γαλλίδας πασαδόρου Λουλού Λε Τουκ ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ. Η αθλήτρια πέρυσι αγωνίστηκε στις Κάννες, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στην ελβετική Βολερό Λε Κανέ, στην οποία έπαιξε για επτά χρόνια.

Η νέα «μαέστρος» του ΖΑΟΝ στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε πως:«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στον ZΑΟΝ φέτος. Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να φτάσω και να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια μαζί σας.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Κώστα Λιώση, να ανακαλύψω αυτή τη νέα ομάδα, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, για να γνωρίσω αυτή τη νέα οικογένεια και, πάνω από όλα, να πάμε όσο πιο ψηλά και όσο πιο μακριά γίνεται.

Οι στόχοι είναι υψηλοί και είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά μαζί με τις νέες συμπαίκτριες μου για να γίνουμε όλες μαζί ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x