Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Μαρκς η Κηφισιά

Στην Κηφισιά θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Κριστόφ Μαρκς.

Η Κηφισιά θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κριστόφ Μαρκς στην Ελλάδα τη νέα σεζόν. Το ΤΑΑ των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού διαγώνιου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην επίθεση.

Ο 24χρονος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων στη Γερμανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Γερμανό διαγώνιο Κριστόφ Μαρκς για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 24χρονος αθλητής έχει ύψος 2,02 μ. και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων, δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση. Να σημειώσουμε ότι έχει εμπειρία από τη Volley League, καθώς τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Κριστόφ Μαρκς τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Οι μεταγραφές όλων των ομάδων δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δυνατό και αυτό αποτελεί για όλους μας επιπλέον κίνητρο. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και πιστεύω ότι η Κηφισιά θα έχει ένα ισχυρό σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x