Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Χόλστον ο ΑΟ Θήρας

Η Αλεξ Χόλστον θα είναι η ξένη πασαδόρος του ΑΟ Θήρας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Αλεξ Χόλστον. Οι Σαντορινιές ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγώνιας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να ενισχυθούν στα πλάγια της επίθεσης.

Η 26χρονη άσος αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Alex Holston. Η 26χρονη (Ολνεϊ, 03/05/1995) Αμερικανίδα διαγώνια, ύψους 1,88 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Holston, πτυχιούχος τουρισμού, ψυχαγωγίας & διοργάνωσης εκδηλώσεων του University of Florida, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των Florida Gators, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.

H επαγγελματική της καριέρα στο εξωτερικό ξεκίνησε στην Πολωνία με ιδανικό τρόπο, καθώς τη σεζόν 2017-2018 στέφθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας με την Chemik Police, ενώ ο "χορός" των τίτλων συνεχίστηκε και για δύο ακόμη σεζόν στη Βουλγαρία (2018-2020), όπου με τα χρώματα της VC Maritza πανηγύρισε με την ομάδα της δύο πρωταθλήματα και το Κύπελλο Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2020/21, συμμετείχε στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ "Αthletes Unlimited". Το 2016 έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο.

Ο ΑΟ Θήρας καλωσορίζει την Alex στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x