Βόλεϊ

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Για έβδομη σεζόν θα αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Τακουρίδης, όπως ανακοίνωσε το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ την Πέμπτη.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Γιάννης Τακουρίδης. Το «ασπρόμαυρο» ΤΑΑ ανακοίνωσε την παραμονή του 33χρονου διεθνούς κεντρικού για έβδομη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο 33χρονος διεθνής κεντρικός συνεχίζει στον "Δικέφαλο" για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας κατακτήσει με τα ασπρόμαυρα δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αρχικά, εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά μακριά από προβλήματα και διακοπές, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα χωρίς διαχωρισμούς και περιορισμούς.

Χαίρομαι που θα συνεχίσω να μάχομαι για ακόμη μια χρονιά για την ομάδα του ΠΑΟΚ, εύχομαι, μέσα από τη σωστή δουλειά και την ομαδικότητα, να μιλήσουμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους που θα έχουν τεθεί, που φυσικά παραμένουν υψηλοί, μένοντας πάντα υγιείς και μακριά από τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x