Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν είναι μισό πρωτάθλημα η νίκη, θέλουμε το 6/6»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού δεν τελείωσε την υπόθεση του τίτλου, αφού απομένουν έξι δύσκολα παιχνίδια.

Στα επόμενα παιχνίδια έστρεψε αμέσως την προσοχή του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

«Μας ικανοποιεί το σκορ, δηλαδή η καθαρή νίκη. Πρώτον γιατί τη θέλαμε πολύ και δεύτερον επειδή μας διατηρεί σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού».

Για το αν είναι μισό πρωτάθλημα αυτή η νίκη ξεκαθάρισε: «Οχι δεν είναι μισό πρωτάθλημα. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες. Έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε 6 νίκες. Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστό».

Όσο για τη στήριξη του κόσμου, είπε: «Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Όταν έρχεται και η νίκη είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Ο κόσμος αυτός μας έχει στηρίξει και στα δύσκολα. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις χαράς προς το πρόσωπο μας μας τιμούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x