Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις ταχύτητες της Μόντσα»

Στη διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Μόντσα και Παναθηναϊκό στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» από την πανίσχυρη ιταλική ομάδα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός στάθηκε όπως έπρεπε στο πρώτο ματς με τη Μόντσα, σε αντίθεση με το δεύτερο, αφού δεν κατάφεραν οι παίκτες του να «διαβάσουν» το παιχνίδι των αντιπάλων τους, στη διαφορά ιταλικής κι ελληνικής Λίγκας και ζήτησε η ομάδα να προοδεύει συνεχώς.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ματς με τη Μόντσα ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά και πλησιάσαμε πολύ τον αντίπαλο. Σήμερα, όμως, είχαμε διαφορά και αυτό φάνηκε. Η Μόντσα μας έδειξε πραγματικά την ποιότητά της με πολύ υψηλές ταχύτητες και δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε και να "διαβάσουμε" το παιχνίδι της καθόλου.

Ήταν μια εντελώς φυσιολογική ήττα σήμερα, όπως κι ο αποκλεισμός. Υπάρχει διαφορά επιπέδου ανάμεσα στο ιταλικό και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ τελειώνουμε για φέτος, όμως για εμάς σημασία έχει η συνέχεια, η πρόοδος κι η άνοδος της ομάδας, αυτό που κάνουμε δηλαδή χρόνο με τον χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x