Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δυσκολευτήκαμε στο κομμάτι μπλοκ-άμυνα»

Στις δυσκολίες που έβαλε στην Ελλάδα η Πορτογαλία σε όλη τη διάρκεια του ματς στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής βόλεϊ από τους «16» του Ευρωπαϊκού.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο τάραφλεξ, στάθηκε στις εξαιρετικές εμφανίσεις των παικτών του στα πέντε ματς του ομίλου και στην αξία των Ιβήρων, θεωρεί πως έχει μέλλον η Εθνική και πως οι έμπειροι αθλητές θα επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο. Η Πορτογαλία μας κράτησε πίσω στο σκορ με εξαιρετική υποδοχή. Ρισκάραμε στο σερβίς και είχαμε αποτέλεσμα, αλλά έβγαλαν καλή υποδοχή. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι μας δυσκόλευε στο κομμάτι μπλοκ-άμυνα και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού έφερε και το αποτέλεσμα.

Η Πορτογαλία είναι εξαιρετική ομάδα, έχουν έμπειρους αθλητές και έκαναν εξαιρετικό τουρνουά. Δώσαμε πέντε σκληρούς αγώνες και στους περισσότερους ανταποκριθήκαμε πλήρως. Καταφέραμε με την απόδοσή μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να διεκδικούμε την πρόκριση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όποιους το καταλαβαίνουν.

Ο φίλαθλος κόσμος που παρακολούθησε τα παιχνίδια αντιλήφθηκε την προσπάθεια και το μέλλον που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα. Αυτό που καταφέραμε με επιτυχία είναι να είμαστε μικρή ηλικιακά ομάδα και τα παιδιά αυτά αγωνίζονται. Με τις αποχωρήσεις που είχε η Εθνική ομάδα δεν πέσαμε επίπεδο, αντιθέτως κάναμε ένα βήμα παραπάνω.

Έχουμε ηλικιακά αθλητές έτοιμους να προχωρήσουν και να μας ανεβάσουν επίπεδο και έχουμε ηλικιακά αθλητές που έρχονται στο μέλλον και για αυτό είμαι αισιόδοξος. Δεν έχουμε ανανέωση στην Εθνική, οι βετεράνοι αθλητές βρίσκονται πάντα στη διάθεσή της. Όλοι χρειάζονται. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό νέων αθλητών στα χέρια μας και το απέδειξαν και σε αυτό το δύσκολο τουρνουά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x