Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική νίκη, έχουμε όμως και δεύτερο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το 3-1 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στο Challenge Cup, επικρατώντας με 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη» και παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τεχνικός των «πρασίνων», αναφέρθηκε τόσο στη σημασία της συγκεκριμένης νίκης, όσο και στην ανάγκη ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί εξίσου καλός και στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δήμήτρης Ανδρεόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς και η απουσία του Ερνάντεζ: «Ήταν πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Περιμένεις πάντα το καλύτερο, περίμενα τη νίκη. Η ομάδα μας έχει 14 αθλητές. Ο κάθε αθλητής είναι πολύτιμος αλλά πάντα πρέπει όλοι να κάνουν τη δουλειά».

Για τον επαναληπτικό: «Είχα πει τέλος καλό όλα καλά. Στους δύο προημητελικούς πέρσι και φέτος, τελικά η πρόκριση πήγε στα χρυσά σετ αν και είχαμε κερδίσει. Ο αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να ανατρέψει κάθε σκορ. Στο τέλος πανηγυρίζει αυτός που κερδίζει το δεύτερο παιχνίδι για αυτό πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και να παλέψουμε για το καλύτερο, στο δεύτερο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x