Βόλεϊ

«Ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό»

Πρόκληση χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό για την καριέρα της η Λετίσια Μποσκάτσι, η οποία πάτησε… Αθήνα σήμερα για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της νέας της ομάδας.

Πώς και πώς περιμένει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού η Λετίσια Μποσκάτσι. Η Αργεντινή διαγώνιος των πρωταθλητών Ελλάδας έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό της νέας της ομάδας, δηλώνοντας έτοιμη να προσφέρει τα μέγιστα και να βάλει το... λιθαράκι της για νέα τρόπαια από φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στην πρώτη ομάδα της Ελλάδος. Είναι πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να παίξω με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά πρώτα απ' όλα θέλω να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο της ομάδας πως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πήρε όλους τους τίτλους και θέλουμε να τους κατακτήσουμε ξανά», είπε σχετικά η διεθνής παίκτρια, την οποία στο αεροδρόμιο υποδέχθηκε ο μάνατζερ των Πειραιωτών, Νίκος Κατσιούρας και μαζί κατευθύνθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη, εξ' ου και η φωτογραφία με τις κούπες και το ερυθρόλευκο κασκόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x