Βόλεϊ

Νέο «χτύπημα» με Αμερικανίδα ακραία ο ΑΟ Θήρας

Η Σιμόν Αμπότ αποτελεί και επίσημα την νέα μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Θήρας, με την 25χρονη Αμερικανίδα ακραία να υπογράφει για έναν χρόνο.

Δυνατό δίδυμο μαζί με την Καναδή Αντρέα Μίτροβιτς ετοιμάζεται να φτιάξει η 25χρονη Αμερικανίδα ακραία Σιμόν Αμπότ, η οποία ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Symone Abbott. Η 25χρονη (Northville, 27/09/1996) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,86 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Abbott, πτυχιούχος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Northwestern University, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των “Northwestern Wildcats”, αγωνιζόμενη με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.

Το 2017 αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας εκτός συνόρων στην Ιταλία, για λογαριασμό της Liu Jo Nordmeccanica Modena (2017-18), ενώ ακολούθησαν η γαλλική Saint-Raphael (2018-19), με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Γαλλίας και η τουρκική Karayollari (2019-2020).

Τη σεζόν 2020/21 συμμετείχε με άλλες Ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ “Αthletes Unlimited”, ενώ τελευταίος μεταγραφικός της σταθμός ήταν το Πόρτο Ρίκο και η Grises de Humacao.
Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Symone στην οικογένεια του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x