Βόλεϊ

Αποκλεισμός για Αρβανίτη, Καραγκούνη

Δεύτερη ήττα στο τάι μπρέικ και αποκλεισμός για τις Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη από τη συνέχεια του τουρνουά μπιτς βόλεϊ τεσσάρων αστέρων του Γκστάαντ.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ των Βίκυς Αρβανίτη και Πένυς Καραγκούνη ηττήθηκε με 1-2 σετ (19-21, 21-17, 15-12) από τις Καναδέζες Μέγκαν, Νικόλ στη δεύτερη αγωνιστική του κυρίως ταμπλό του τετράστερου τουρνουά μπιτς βόλεϊ του Γκστάαντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, καταλαμβάνοντας την 25η θέση της κατάταξης.

Στο πρώτο σετ, η ελληνική ομάδα είχε από την αρχή ένα σταθερό προβάδισμα, καθώς το 4-2 έγινε 8-3, αλλά οι Καναδέζες μείωσαν σε 8-6 και 9-8. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες προηγήθηκαν ξανά με +4, όμως με σερί 1-5 το σκορ έγινε 17-17.

Με την επιστροφή, επίθεση της Καραγκούνη και κόντρα μπάλα της Αρβανίτη έκαναν το 19-17 για να παραμείνει η διαφορά μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο σετ, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τις Καναδέζες να ξεφεύγουν με 5-8, ωστόσο εξαιρετικές άμυνες από το ελληνικό δίδυμο έφεραν την ανατροπή και το 9-8 και, στη συνέχεια, έγινε μάχη πόντο-πόντo μέχρι το 16-16. Εκεί, το σκορ πήγε στο 16-20 και φτάσαμε στο τάι μπρέικ.

Εκεί, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ξεκίνησαν καλύτερα, έφτασαν στο 4-2, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το 9-7 που έγινε 9-11 με άσο και δύο λάθη. Στο 11-12, η Αρβανίτη δεν μπόρεσε να βγάλει την άμυνα, μετά η Καραγκούνη έκανε κακή υποδοχή και, παρόλο που "σβήστηκε" το πρώτο ματς μπολ, στην επόμενη φάση ο αγώνας τελείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x