Βόλεϊ

Τεράστια νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τον Άρη!

Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2 σετ του Αριστοτέλη Σκύδρας, όντας η μοναδική ομάδα από την Pre League στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Ήταν εξαιρετικός και πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης, επικρατώντας 3-2 σετ του Αριστοτέλη Σκύδρας και θα είναι η μοναδική ομάδα από την Pre League στους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το προβάδισμα στα σετ με 25-22, ωστόσο ο σύλλογος της Σκύδρας πήρε τα... πάνω του και ανέτρεψε τα δεδομένα, κάνοντας το 2-1 (15-25, 20-25) στα σετ. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν τα παράτησαν και κατέκτησαν το τέταρτο σετ με 25-21.

Στο τάι μπρέικ, οι παίκτες του Χρήστου Πάτρα μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 13-9, με τον Αραούχο να διαμορφώνει το τελικό 15-13 για το 3-2 σετ.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Άρη φωτογραφήθηκαν με πανό του Άλκη Καμπανού και αφιέρωσαν τη νίκη-πρόκριση στη μνήμη του.

Τα σετ: 3-2 (25-22, 15-25, 20-25, 25-21, 15-13)

Άρης (Χρήστος Πάτρας): Αραούχο, Πεντίδης, Στεφανίδης Χ., Παυλίδης, Γραμμενούδης, Γκαρουτί / Πάντσιος (λ), Λεωνιδόπουλος (λ), Τζελάτη, Μάντζιος, Δέρβας, Στεφανίδης Μ., Κουτσονίκας.

Αριστοτέλης Σκύδρας (Παναγιώτης Σδραυκάκης): Βλαχόπουλος, Σαρικεΐσογλου, Παπαγεωργίου, Φλόρες, Τόρες, Τσέλιος / Αντωνίου (λ), Συναδινός (λ), Μέντες, Ντουντούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x