Βόλεϊ

Πάει για την υπέρβαση στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς στις 18:00, αφού αντιμετωπίζει στη Σμύρνη την Αρκάς στη ρεβάνς του υπέρ του 3-2 σετ για τους «8» του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ ανδρών και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει στις 18:00 να υπερασπιστεί στη Σμύρνη κόντρα στην Αρκάς το υπέρ του 3-2 σετ στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα.

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός απευθείας στην τετράδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χρειάζεται νίκη έστω και με 3-2 σετ. Σε περίπτωση ήττας του με το ίδιο σκορ, η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα προκρίνεται η τουρκική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον συγκεκριμένο αγώνα την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση στο «Ataturk Voleybol Salonu» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε πως: «Πολύ σημαντικό ματς, έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο προηγούμενο ματς παίξαμε πολύ καλά, σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ-άμυνα. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο συμπλήρωσε πως: «Αύριο, θα είναι ένα υπέροχο ματς, είμαστε σε ένα όμορφο γήπεδο, όπου θα έχει πολλούς φιλάθλους, όμως εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δουλέψαμε εξαιρετικά καλά αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εύχομαι καλή τύχη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x