Βόλεϊ

Πέρασε αέρα από την Ορεστιάδα και χτίζει σερί ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Άθλου στην Ορεστιάδα, πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άνετο πέρασμα από την Ορεστιάδα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του Άθλου εκτός έδρας και πέτυχαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μια νίκη που διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς (10 νίκες, 1 ήττα), ενώ θα περιμένει το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Πήγασο Πολίχνης τη Δευτέρα για να γνωρίζει τη διαφορά που θα έχει από το «τριφύλλι».

Ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ ο Άθλος, με τους Πειραιώτες να το παίρνουν τελικό με 25-22, ενώ καθάρισαν τα δύο επόμενα με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρα διαφορά ασφαλείας από το ξεκίνημα, όντας σταθερά πέντε πόντους μπροστά, με τον Άθλο να κάνει το… come-back και να μειώνει σε απόσταση αναπνοής (16-17), ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισε κιόλας (21-21). Τα λάθη, όμως των γηπεδούχων και οι πόντοι από Τράβιτσα-Κουμεντάκη έφεραν το 1-0 για τους Πειραιώτες.

Μετά το 3-3 στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ, ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και άρχισε να ανοίγει τη διαφορά του. Έφτασαν το σκορ στο 16-9 και καθάρισαν επί της ουσίας το σετ, γράφοντας το 2-0 με χαρακτηριστική άνεση (18-25). Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο και τελευταίο, όπως αποδείχτηκε, σετ με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους κόντρα στον Άθλο, παίρνοντας μια καθαρή νίκη με 3-0.


Τα σετ: 22-25, 18-25, 19-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x