Βόλεϊ

Μπλόκο στους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας βόλεϊ για χρέος 300.000 ευρώ σε εταιρεία σεκιούριτι

Μπλόκο στους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας βόλεϊ από την Παρασκευή, καθώς υπάρχει χρέος ύψους 300.000 ευρώ σε εταιρεία σεκιούριτι την οποία σταμάτησε να πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο.

Κρίσιμες ώρες για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς από την Παρασκευή έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί της Ομοσπονδίας, καθώς υφίσταται χρέος ύψους 300.000 ευρώ σε εταιρεία σεκιούριτι και μάλιστα ο πρόεδρος, Γιώργος Καραμπέτσος είναι υπό παραίτηση.

Πρόκειται για την εταιρεία σεκιούριτι «FALCON», που είχε αναλάβει τη φύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παιανία «Σπίτι του Στίβου και Βόλεϊ», οι οποίες όμως δεν χρησιμοποιούνταν από την ΕΟΠΕ εδώ και πολλά χρόνια.

Το παράξενο της όλης υπόθεσης είναι ότι το Ελληνικό Δημόσιο ενώ είχε δώσει την εντολή στην τότε διοίκηση της ΕΟΠΕ για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα πλήρωνε τη «FALCON» μέσω της ΕΟΠΕ και σε κάποιο χρονικό σημείο σταμάτησε να πληρώνει τα χρήματα που προβλέπονταν στη σύμβαση με τη «FALCON», χωρίς παράλληλα να ανακαλέσει την εντολή προς την ΕΟΠΕ για τη φύλαξη.

Σε ό,τι αφορά στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε οφειλή της ΕΟΠΕ προς τη FALCON ύψους 208.000 ευρώ και μάλιστα το 2017 επιδικάστηκαν και τόκοι ύψους 60.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι έτοιμος να παραιτηθεί και έχει συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ ώστε να πραγματοποιήσει τις ανακοινώσεις επί του θέματος ενώ όπως αναφέρει και το volleynews.gr «τίθεται ακόμα και το ζήτημα αποχώρησης των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών από τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x